15/02/2020 15/02/2020 Στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Χορωδίας γυναικών Μητροπόλεως Δέρκων «Δάφνες». Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Παρέστησαν οι Αρχιερείς – μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που συνεδριάζει αυτές τις μέρες στο Φανάρι, ιεράρχες του Θρόνου από...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 10:35

Στη συναυλία της χορωδίας “ΔΑΦΝΕΣ” ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στη συναυλία της χορωδίας “ΔΑΦΝΕΣ” ο Οικ. Πατριάρχης

Στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Χορωδίας γυναικών Μητροπόλεως Δέρκων «Δάφνες». Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Παρέστησαν οι Αρχιερείς – μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που συνεδριάζει αυτές τις μέρες στο Φανάρι, ιεράρχες του Θρόνου από την Πόλη, κληρικοί της Πατριαρχικής Αυλής και πλήθος Ρωμιών. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος.

Ο Άρχων Ιερομνήμων, Δρ Αντώνιος Χατζόπουλος, μίλησε με θέμα: “Συμπόρευση οθωμανικής και ελληνικής μουσικής”.  Στο τέλος ο Πατριάρχης ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα, συγχαίροντας τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης και ευχόμενος σε όλους τα δέοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων