22/07/2020 22/07/2020 Στον απόηχο των προκλήσεων της Τουρκίας, και της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, συνεδριάζει από σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό την προεδρία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Πρόκειται για την τακτική συνεδρία του μηνός Ιουλίου, η οποία είθισται...
22 Ιουλίου, 2020 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 12:36

Στη Χάλκη η συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου

Διαδώστε:
Στη Χάλκη η συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου

Στον απόηχο των προκλήσεων της Τουρκίας, και της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, συνεδριάζει από σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό την προεδρία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.
Πρόκειται για την τακτική συνεδρία του μηνός Ιουλίου, η οποία είθισται να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Τον Πατριάρχη υποδέχθηκε ο Ηγούμενος της Χάλκης, Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός. Ο Πατριάρχης προσκύνησε στο Καθολικό της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος

πηγή: Φως Φαναρίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων