10/10/2023 10/10/2023 Στην Αθήνα αφίχθη το απόγευμα της Τρίτης 10 Οκτωβρίου 2023 ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμένου να παραστεί στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνεται από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών του περιοδικού «Θεολογία». Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης υποδέχθηκε τον Παναγιώτατο στο αεροδρόμιο...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 17:23

Στην Αθήνα αφίχθη ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Αθήνα αφίχθη ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στην Αθήνα αφίχθη το απόγευμα της Τρίτης 10 Οκτωβρίου 2023 ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμένου να παραστεί στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνεται από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών του περιοδικού «Θεολογία».

Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης υποδέχθηκε τον Παναγιώτατο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση, παρουσία αγήματος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αύριο, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 17:30 το απόγευμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών όπου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του Συνεδρίου παρουσία Προκαθημένων, Αντιπροσωπειών Αυτοκεφάλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, της Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς και άλλων υψηλών προσκεκλημένων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε επισκεφθεί την Ιερά Αρχιεπισκοπή και τον περασμένο Μάιο κατά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αθήνα τόπος συνάντησης Ορθοδόξων Εκκλησιών – Τα 100χρονα του Περιοδικού «Θεολογία», το στοίχημα και το ταξίδι της «περιστεράς»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων