12/09/2023 12/09/2023 Συνάντηση με την Πρωθυπουργό της Εσθονίας κ. Kaja Kallas είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου 2023, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο στο Ταλλίν. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος, καθώς και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων, και Περιστερίου κ....
12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2023 - 20:19

Στην Εσθονία ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Συνάντηση με την Πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Στην Εσθονία ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Συνάντηση με την Πρωθυπουργό

Συνάντηση με την Πρωθυπουργό της Εσθονίας κ. Kaja Kallas είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου 2023, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο στο Ταλλίν.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος, καθώς και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων, και Περιστερίου κ. Γρηγόριος.

Νωρίτερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αμέσως μετά την άφιξη του στο Ταλλίν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Εσθονίας κ. Alar Karis  στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαβάστε: Με τον πρόεδρο της Εσθονίας συναντήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου
    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων