31/05/2021 31/05/2021 Με λουλούδια και ένα ανθοστόλιστο πλακάτ υποδέχθηκαν τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο σήμερα, Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, στην γενέτειρά του Ίμβρο, όπου ταξίδεψε για την εαρινή του επίσκεψη. Στην υποδοχή του παραβρέθηκαν: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, επικεφαλής του κλήρου της Μητροπόλεως, καθώς και οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου του νησιού, που...
31 Μαΐου, 2021 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2021 - 19:06

Στην Ίμβρο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Ίμβρο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Με λουλούδια και ένα ανθοστόλιστο πλακάτ υποδέχθηκαν τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο σήμερα, Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, στην γενέτειρά του Ίμβρο, όπου ταξίδεψε για την εαρινή του επίσκεψη.

Στην υποδοχή του παραβρέθηκαν: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, επικεφαλής του κλήρου της Μητροπόλεως, καθώς και οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου του νησιού, που ως γνωστόν επαναλειτούργησε χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Πατριάρχου.

Οι μαθητές κρατούσαν λουλούδια και

Στο λουλουδένιο πλακάτ οι μαθητές είχαν σχηματίσει λέξεις με τις οποίες εύχονταν στον Πατριάρχη για τα 30 χρόνια της Πατριαρχίας του: «Και 30 και 60 και 1000 τα Έτη!»

Διαβάστε επίσης:

Οι Ίμβριοι τιμούν τα 30 χρόνια Πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων