13/08/2019 13/08/2019 Για την Ίμβρο αναχώρησε η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να προστεί της Θείας λειτουργίας και των λοιπών λατρευτικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο Παναγιώτατος συνοδεύεται υπό του Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχου κ. Βενιαμίν, του Ιερολ. Πατριαρχικού Διακόνου κ. Αετίου Νικηφόρου, του Οσιωτ. Μοναχού κ. Ιεζεκιήλ, εκ...
13 Αυγούστου, 2019 - 14:17

Στην Ίμβρο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Ίμβρο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Για την Ίμβρο αναχώρησε η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να προστεί της Θείας λειτουργίας και των λοιπών λατρευτικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Ο Παναγιώτατος συνοδεύεται υπό του Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχου κ. Βενιαμίν, του Ιερολ. Πατριαρχικού Διακόνου κ. Αετίου Νικηφόρου, του Οσιωτ. Μοναχού κ. Ιεζεκιήλ, εκ της Ι. Μονής Αγίου Γεωργίου Κουδουνά Πριγκήπου και του Εντιμ. κ. Παναγιώτου Γραφιαδέλη, εκ των Γραμματέων των Πατριαρχείων.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα επιστρέψει στο Φαναρι την ερχόμενη Παρασκευή 16 Αυγούστου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων