31/01/2022 31/01/2022 Στην Ίμβρο βρίσκεται από απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος έγινε δεκτός από τους κατοίκους της ιδιαίτερης πατρίδας του με τα παιδιά να του δωρίζουν μία ανθοδέσμη για το “καλώς ορίσατε”. Ο Παναγιώτατος την Τρίτη θα τελέσει τα εγκαίνια στον νεόδμητο (νεοανακαινισμένο εκ βάθρων) ναό του Αγίου Τρύφωνα στο Σχοινούδι. Στο μαρτυρικό της...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 8:26
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 9:04

Στην Ίμβρο βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Ίμβρο βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στην Ίμβρο βρίσκεται από απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος έγινε δεκτός από τους κατοίκους της ιδιαίτερης πατρίδας του με τα παιδιά να του δωρίζουν μία ανθοδέσμη για το “καλώς ορίσατε”.

Ο Παναγιώτατος την Τρίτη θα τελέσει τα εγκαίνια στον νεόδμητο (νεοανακαινισμένο εκ βάθρων) ναό του Αγίου Τρύφωνα στο Σχοινούδι.

Στο μαρτυρικό της Ίμβρου μεταβαίνει σήμερα και ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου προκειμένου να συναντηθεί με ομογενειακούς και εκπαιδευτικούς φορείς της Ελληνικής Μειονότητας, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Εξωτερικών θα επισκεφθεί και την Τένεδο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα έχει επαφές με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου, κ. Κύριλλο, και θα επισκεφθεί τα Ομογενειακά Σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οικουμενικός Πατριάρχης: Το “Κάνω ό,τι μου αρέσει” δεν είναι γνήσια ελευθερία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων