04/09/2021 04/09/2021 Την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη, θα επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου, στις 9 π.μ., θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στο σχετικό ανακοινωθέν της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας, Εξαρχίας Ουγγαρίας και Μεσευρώπης, γίνεται λόγος για μια ιστορική στιγμή της ζωής...
04 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2021 - 9:56

Στην Ουγγαρία στις 12 Σεπτεμβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Ουγγαρία στις 12 Σεπτεμβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη, θα επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου, στις 9 π.μ., θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στο σχετικό ανακοινωθέν της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας, Εξαρχίας Ουγγαρίας και Μεσευρώπης, γίνεται λόγος για μια ιστορική στιγμή της ζωής της τοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ενώ απευθύνεται πρόσκληση προς όλους να δώσουν το «παρών» στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουδαπέστης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων