30/01/2020 30/01/2020 Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Γενεθλίων της Θεοτόκου της Κοινότητος Βελιγραδίου, επί τη εορτή του Αγίου Μάρτυρος Τρύφωνος, προστάτου των κηπουρών. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Πατριάρχης θα ευλογήσει, κατά την τάξιν, τα κόλλυβα προς τιμήν...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 9:19

Στην Παναγιά Βελιγραδίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Παναγιά Βελιγραδίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Γενεθλίων της Θεοτόκου της Κοινότητος Βελιγραδίου, επί τη εορτή του Αγίου Μάρτυρος Τρύφωνος, προστάτου των κηπουρών.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Πατριάρχης θα ευλογήσει, κατά την τάξιν, τα κόλλυβα προς τιμήν του Αγίου και εν συνεχεία θα αναγνωσθεί ο λεγόμενος “εις κήπους, αμπελώνας και χωράφια” εξορκισμός του Αγίου Τρύφωνος.
Μετά την Θ. Λειτουργία ο Πατριάρχης θα τελέσει τα Θυρανοίξια του ανακαινισθέντος Αγιάσματος του Ι. Ναού.
Θα ακολουθήσει δεξίωση στην Κοινοτική Αίθουσα.
Ο Ναός υπάγεται στην Περιφέρεια Υψωμαθείων, Βλάγκας και Κοντοσκαλίου, όπου Επόπτης είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων