01/03/2019 01/03/2019 Στις 18 Μαΐου, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας Μουσείων, ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες, το πρώτο μέρος του μοναστηριού της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Τουρισμού, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι. Οι εργασίες αποκατάστασης του Μοναστηριού συνεχίζονται τα τελευταία χρόνια και τον Δεκαπενταύγουστο του 2019 θα πραγματοποιηθεί και θεία λειτουργία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
01 Μαρτίου, 2019 - 18:06

Στις 18 Μαΐου ανοίγει ξανά για επισκέπτες η Μονή της Παναγίας Σουμελά

Διαδώστε:
Στις 18 Μαΐου ανοίγει ξανά για επισκέπτες η Μονή της Παναγίας Σουμελά

Στις 18 Μαΐου, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας Μουσείων, ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες, το πρώτο μέρος του μοναστηριού της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Τουρισμού, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι.

Οι εργασίες αποκατάστασης του Μοναστηριού συνεχίζονται τα τελευταία χρόνια και τον Δεκαπενταύγουστο του 2019 θα πραγματοποιηθεί και θεία λειτουργία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων