18/01/2021 18/01/2021 “Φέτος είναι η χρονιά στην οποία το τάμα που έκανε το έθνος μας το Ελληνικό και Ορθόδοξο Έθνος εδώ στην Αμερική, το τάμα που έκανε να ξαναχτίσει το Ναό του Αγίου Νικολάου που κατέρρευσε την 11η Σεπτεμβρίου μας αξιώνει φέτος ο Θεός να το εκπληρώσουμε χάρη σε σας”, υπογράμμισε στο χθεσινό του κήρυγμα, ο Αρχιεπισκοπος...
18 Ιανουαρίου, 2021 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2021 - 16:32

Στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2021 ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2021 ο Οικουμενικός Πατριάρχης

“Φέτος είναι η χρονιά στην οποία το τάμα που έκανε το έθνος μας το Ελληνικό και Ορθόδοξο Έθνος εδώ στην Αμερική, το τάμα που έκανε να ξαναχτίσει το Ναό του Αγίου Νικολάου που κατέρρευσε την 11η Σεπτεμβρίου μας αξιώνει φέτος ο Θεός να το εκπληρώσουμε χάρη σε σας”, υπογράμμισε στο χθεσινό του κήρυγμα, ο Αρχιεπισκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, από την Κοινότητα Φλάσινγκ της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας σε δημοσίευμά του ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος ανακοίνωσε πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αναμένεται να επισκεφτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες τον ερχόμενο Νοέμβριο προκειμένου να τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού και Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν του Μανχάταν.

“Θα έλθει ο Πατριάρχης μας στις 2 Νοεμβρίου να είναι εδώ στα θυρανοίξια της μεγάλης και σπουδαίας αυτής εκκλησίας μας του Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα επισκεφτεί επίσης τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, την Ουάσιγκτον, όπου θα γίνει δεκτός από τον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζόσεφ Μπάιντεν και άλλους ανώτατους αξιωματούχους της αμερικανικής πρωτεύουσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων