09/09/2019 09/09/2019 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ.Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κ.Γκραμπόφσκι, ευρισκόμενη ιδιωτικώς στην Πόλη, επισκέφθηκε, όπως πάντα, προσκυνηματικώς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και έγινε δεκτή από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίο. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, συζήτησαν θέματα της διακονίας του Οικουμενικού...
09 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2019 - 13:05

Στο Φανάρι η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Διαδώστε:
Στο Φανάρι η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ.Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κ.Γκραμπόφσκι, ευρισκόμενη ιδιωτικώς στην Πόλη, επισκέφθηκε, όπως πάντα, προσκυνηματικώς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και έγινε δεκτή από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίο.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, συζήτησαν θέματα της διακονίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Έδρα του και στις ανά τον κόσμο Επαρχίες του, με ιδιαίτερη έμφαση στην Παιδεία της Ομογενείας της Πόλης με την ευκαιρία της έναρξης σήμερα του νέου σχολικού έτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων