28/05/2023 28/05/2023 Με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, αντιπροσωπεία της μοναστικής αδελφότητος της Ιεράς Μονής Παναγίας Παντανάσσης, από το Mangrove της Νέας Νοτίου Ουαλίας, επισκέφθηκε το σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας, το Φανάρι, και συναντήθηκε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Καθηγούμενος της Ι. Μονής, Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Ευσέβιος,...
28 Μαΐου, 2023 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2023 - 14:03

Στο Φανάρι ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και αντιπροσωπεία μοναχών της Ι.Μ. Παναγίας Παντανάσσης Mangrove

Διαδώστε:
Στο Φανάρι ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και αντιπροσωπεία μοναχών της Ι.Μ. Παναγίας Παντανάσσης Mangrove

Με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, αντιπροσωπεία της μοναστικής αδελφότητος της Ιεράς Μονής Παναγίας Παντανάσσης, από το Mangrove της Νέας Νοτίου Ουαλίας, επισκέφθηκε το σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας, το Φανάρι, και συναντήθηκε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Καθηγούμενος της Ι. Μονής, Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Ευσέβιος, και οι πατέρες Νεκτάριος και Θεόδωρος, ενώ στη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη παρέστη επίσης ο Αρχιδιάκονος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Αθηναγόρας Καρακωνσταντάκης.

Τα μέλη της Αδελφότητος της Ι.Μ. Παναγίας Παντανάσσης υπέβαλαν τα σέβη τους στον Παναγιώτατο, ενώ ζήτησαν και έλαβαν την Πατριαρχική ευλογία. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα του προγραμματισμού της επικείμενης επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχου στην πέμπτη ήπειρο, με αφορμή τους εορτασμούς για την εκατονταετηρίδα της ιδρύσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας (1924 – 2024).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων