14/10/2020 14/10/2020 Τον Αρχιεπίσκοπο Ανθηδώνος κ. Νεκτάριο, Επίτροπο του Παναγίου Τάφου στην Πόλη δέχθηκε χθες η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Σεβασμιώτατος προσκάλεσε τον Παναγιώτατο να χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία της Θρονικής εορτής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου, πρώτου Επισκόπου Ιεροσολύμων....
14 Οκτωβρίου, 2020 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 10:31

Στο Φανάρι ο Επίτροπος του Παναγίου Τάφου στην Πόλη

Διαδώστε:
Στο Φανάρι ο Επίτροπος του Παναγίου Τάφου στην Πόλη

Τον Αρχιεπίσκοπο Ανθηδώνος κ. Νεκτάριο, Επίτροπο του Παναγίου Τάφου στην Πόλη δέχθηκε χθες η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Σεβασμιώτατος προσκάλεσε τον Παναγιώτατο να χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία της Θρονικής εορτής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου, πρώτου Επισκόπου Ιεροσολύμων.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε επίσης,  τον Αρχιμ. κ. Χαράλαμπο Nichev, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Βουλγαρικής Κοινότητας στην Πόλη, μαζί με τον Πρόεδρο της Βουλγαρικής παροικίας Εντιμ. Βασίλειο Λιάζε, για να καλέσουν τον Παναγιώτατο να χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, με την ευκαιρία της επικείμενης εορτής του Αγίου Ιωάννου της Ρίλας του Θαυματουργού, στον φερώνυμο Ι.Ναό στο Σισλί.

Επίσης, ο Παναγιώτατος εδέχθη χθες  σε ακρόαση:

– Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν, ο οποίος ζήτησε τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές για τα ονομαστήριά του.
– Τον Αιδεσιμολ. Οικονόμο κ. Φιλόθεο Κελεπούρη, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, μαζί με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Ευαγγελία, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία, για τα ονομαστήριά του.
– Τον κ.Serbay Koçoğlu, Πρόεδρο του Συλλόγου “Selimpaşa Epivates Bigados Derneği”, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ..
– Τον Εντιμ. Γεώργιο Κιοσέογλου με την Ευγεν. Λιάνα Βγενοπούλου, οι οποίοι υπέβαλαν τα σέβη τους και ζήτησαν την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία, με την ευκαιρία των επικείμενων γάμων τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων