08/03/2019 08/03/2019 Το Φανάρι επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Ζαμπιας κ.Ιωάννης  όπου και έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους ,που διεξήχθη σε εγκάρδια και αδελφική ατμόσφαιρα στο Πατριαρχικό Γραφείο ,ο Μητροπολίτης Ζαμπιας ζήτησε την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη για το επικείμενο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στο Πόντο, όπου αποτελεί ιδιαίτερη...
08 Μαρτίου, 2019 - 19:53

Στο Φανάρι ο Μητρ. Ζάμπια κ. Ιωάννης

Διαδώστε:
Στο Φανάρι ο Μητρ. Ζάμπια κ. Ιωάννης

Το Φανάρι επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Ζαμπιας κ.Ιωάννης  όπου και έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους ,που διεξήχθη σε εγκάρδια και αδελφική ατμόσφαιρα στο Πατριαρχικό Γραφείο ,ο Μητροπολίτης Ζαμπιας ζήτησε την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη για το επικείμενο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στο Πόντο, όπου αποτελεί ιδιαίτερη πατρίδα των προγόνων του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων