23/01/2023 24/01/2023 Μετά τις επαφές που είχε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για ζητήματα που άπτονται του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η αντιπροσωπεία του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου μετέβη στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 η αντιπροσωπεία παρακάθισε σε δείπνο που παρέθεσε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Μονακό Πέτρος Μαχάς...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 3:01

Στο Μονακό αντιπροσωπεία του Τάγματος των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Στο Μονακό αντιπροσωπεία του Τάγματος των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Μετά τις επαφές που είχε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για ζητήματα που άπτονται του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η αντιπροσωπεία του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου μετέβη στο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 η αντιπροσωπεία παρακάθισε σε δείπνο που παρέθεσε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Μονακό Πέτρος Μαχάς προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο οποίος ηγείται της αντιπροσωπείας, εκπροσωπόντας παράλληλα τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.


Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 η αντιπροσωπεία παρέστη στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο Ρωμαιοκαθολικό παρεκκλήσι της Παναγίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Δημητρίου.


Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ παρευρέθηκαν στη κοπή της βασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας στο Yacht Club.


Το βράδυ της ίδιας ημέρας η αντιπροσωπεία παρακάθισε σε δείπνο προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ σε γνωστό ξενοδοχείου του Πριγκιπάτου.


Υπενθυμίζεται ότι η αντιπροσωπεία του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου βρέθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα όπου είχε συναντήσεις σε υψηλό επίπεδο με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υπουργούς, και άλλους παράγοντες αναφορικά με τις θρησκευτικές ελευθερίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Μαξίμου αντιπροσωπεία του Τάγματος Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Στην Υπουργό Παιδείας η αντιπροσωπεία του Τάγματος Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Αρχιεπίσκοπος για σχέσεις με Οικουμενικό Πατριαρχείο: «Δεν πρέπει να αφήνουμε μικροπράγματα να μας δηλητηριάζουν»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων