24/10/2021 03/11/2021 Αμέσως πριν την αναχώρηση για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξη του. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί, και για...
24 Οκτωβρίου, 2021 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2021 - 18:27

Στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Αμέσως πριν την αναχώρηση για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξη του.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί, και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο George Washington University για ιατρική παρακολούθηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφτασε στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Θερμή υποδοχή στην Ουάσιγκτον – (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στους ομογενείς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων