09/04/2019 09/04/2019 Η Ενορία Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτης διοργάνωσε τετραήμερο προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, από την Πέμπτη 4 Απριλίου έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2019. Τους εξ Άρτης πιστούς συνόδευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Είχαν την ευκαιρία, να λάβουν την ευλογία της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και να προσκυνήσουν,...
09 Απριλίου, 2019 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2019 - 18:57

Στο Οικ. Πατριαρχείο προσκυνητές από την Άρτα

Διαδώστε:
Στο Οικ. Πατριαρχείο προσκυνητές από την Άρτα

Η Ενορία Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτης διοργάνωσε τετραήμερο προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, από την Πέμπτη 4 Απριλίου έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Τους εξ Άρτης πιστούς συνόδευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Είχαν την ευκαιρία, να λάβουν την ευλογία της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και να προσκυνήσουν, τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, την Μεγάλη Εκκλησία της Αγίας του Θεού Σοφίας, την Παναγία των Βλαχερνών, την Μονή Μπαλουκλή, τον Άγιο Δημήτριο Ξυλόπορτας και άλλους Ιερούς τόπους της Βασιλεύουσας.

Στην Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών εκκλησιάσθηκαν στην Παναγία των Βλαχερνών, καθώς και στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων