16/07/2019 16/07/2019 Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πόλη Daria Darnell. Η κυρία Darnell έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση για θέματα της ζωής και των πρωτοβουλιών της Μητρός...
16 Ιουλίου, 2019 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2019 - 18:18

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο η νέα Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ

Διαδώστε:
Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο η νέα Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ

Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πόλη Daria Darnell.

Η κυρία Darnell έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση για θέματα της ζωής και των πρωτοβουλιών της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, για την Ομογένεια και γενικότερα για τους Ορθοδόξους πιστούς στην Τουρκία, αλλά και για την Ορθοδοξία στις ΗΠΑ, με αφορμή και την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

Αμέσως μετά, η νέα Γενική Πρόξενος ενημερώθηκε για την ιστορία και τα κειμήλια του πανσέπτου Πατριαρχικού Ναού από τον Πατριαρχικό Διάκονο Ιάκωβο.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων