29/11/2019 29/11/2019 Επίσκεψη στην Έδρα της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας Θεοδόσιος, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κομιστής του αδελφικού ασπασμού του Πατριάρχου του προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ο Αρχιεπίσκοπος Θεοδόσιος έγινε εγκάρδια δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος....
29 Νοεμβρίου, 2019 - 15:14

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Αρχιεπ. Σεβαστείας

Διαδώστε:
Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Αρχιεπ. Σεβαστείας

Επίσκεψη στην Έδρα της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας Θεοδόσιος, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κομιστής του αδελφικού ασπασμού του Πατριάρχου του προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Θεοδόσιος έγινε εγκάρδια δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο Παναγιώτατος ζήτησε από τον Ιεράρχη της Σιωνίτιδος Εκκλησίας να μεταφέρει την αγάπη και τις ευχές του προς τον Πατριάρχη Θεόφιλο, το σύνολο της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας αλλά και προς τον πιστό λαό του Θεού που διαβιοί στους Τόπους που συνδέθηκαν με την επίγεια παρουσία, το μαρτύριο και την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε με εγκαρδιότητα τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειο, εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Κύπρου κατά τη Θρονική εορτή της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, καθώς επίσης, Βουλευτές και στελέχη της ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων