24/10/2019 24/10/2019 Το Βελιγράδι επισκέπτεται από σήμερα αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου προκειμένου να συναντηθεί με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο. Η αντιπροσωπεία μάλιστα αναμένεται να συναντηθεί και με Ιεράρχες του Πατριαρχείου της Σερβίας προκειμένου να συζητήσουν για διορθόδοξα θέματα. Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Γέρων Περγάμου κ. Ιωάννη, Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, Σηλυβρίας κ. Μάξιμο, Αδριανουπόλεως...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 17:38

Στο Βελιγράδι αντιπροσωπεία του Οικ. Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Στο Βελιγράδι αντιπροσωπεία του Οικ. Πατριαρχείου

Το Βελιγράδι επισκέπτεται από σήμερα αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου προκειμένου να συναντηθεί με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο.

Η αντιπροσωπεία μάλιστα αναμένεται να συναντηθεί και με Ιεράρχες του Πατριαρχείου της Σερβίας προκειμένου να συζητήσουν για διορθόδοξα θέματα.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Γέρων Περγάμου κ. Ιωάννη, Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, Σηλυβρίας κ. Μάξιμο, Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο και τον Υπογραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου κ. Γρηγόριο.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων