20/09/2019 20/09/2019 Στον Άγιο Δημήτριο Κορώνης βρέθηκε χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο πλαίσιο της επίσημης και ιστορικής επίσκεψής του στην Καλαβρία. Εκεί πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια Εκθέσεως Βυζαντινής Εικόνας Κρητικής τέχνης, παρουσία και μελών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ο βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης και...
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:34

Στον Άγ. Δημήτριο Κορώνης ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στον Άγ. Δημήτριο Κορώνης ο Οικ. Πατριάρχης

Στον Άγιο Δημήτριο Κορώνης βρέθηκε χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο πλαίσιο της επίσημης και ιστορικής επίσκεψής του στην Καλαβρία.

Εκεί πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια Εκθέσεως Βυζαντινής Εικόνας Κρητικής τέχνης, παρουσία και μελών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ο βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Σύμβουλος της ΔΣΟ Κώστας Μυγδάλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων