20/09/2022 20/09/2022 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο Φανάρι την επίσκεψη του Καθηγητικού Συλλόγου της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής. Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι εκπαιδευτικοί της Σχολής έλαβαν τις πατρικές ευχές και τις Πατριαρχικές ευλογίες του Παναγιωτάτου, ενώ παράλληλα ο Σχολάρχης κ. Δημήτρης Ζώτος παρουσίασε περιληπτικά τα φετινό...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 16:36

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη καθηγητές της Μεγάλης του Γένους Σχολής

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη καθηγητές της Μεγάλης του Γένους Σχολής

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο Φανάρι την επίσκεψη του Καθηγητικού Συλλόγου της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι εκπαιδευτικοί της Σχολής έλαβαν τις πατρικές ευχές και τις Πατριαρχικές ευλογίες του Παναγιωτάτου, ενώ παράλληλα ο Σχολάρχης κ. Δημήτρης Ζώτος παρουσίασε περιληπτικά τα φετινό πρόγραμμα της Σχολής όπως και τους προβληματισμούς που αντιμετωπίζει.

Με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ζώτος ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την υποδοχή και την στήριξή του στο αρχαιότερο ελληνικό εκπαιδευτήριο του γένους μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων