23/11/2021 23/11/2021 Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλειος Κικίλιας, έγιναν διαδοχικά δεκτοί από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο κατάλυμά του, το πρωί της Τρίτης, 23 Νοεμβρίου 2021. Στις συναντήσεις, που παραγματοποιήθηκαν σε καλή ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Χθες η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 11:33

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη Κεραμέως – Κικίλιας

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη Κεραμέως – Κικίλιας

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλειος Κικίλιας, έγιναν διαδοχικά δεκτοί από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο κατάλυμά του, το πρωί της Τρίτης, 23 Νοεμβρίου 2021.

Στις συναντήσεις, που παραγματοποιήθηκαν σε καλή ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Χθες η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε  στο κατάλυμά του, τον κ. Geoffrey R. Pyatt, Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Αθήνα, ο οποίος εξέφρασε στον Παναγιώτατο την συμπάθειά του για την πρόσφατη μικρή περιπέτεια της υγείας του και την χαρά του για το αίσιο τέλος που είχε. Επίσης, συζήτησαν για την πρόσφατη Πατριαρχική επίσκεψη στις Η.Π.Α., αλλά και για άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου/ Οικουμενικό Πατριαρχείο 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων