16/07/2022 16/07/2022 Συνάντηση στο Φανάρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.  Με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για το θερμό καλωσόρισμα και την ξεχωριστή τιμή να έχει συνάντηση μαζί του επισημαίνοντας ότι οφείλουν να ενώσουν τις δυνάμεις και να θωρακίσουν τον άσβεστο φάρο της ορθοδοξίας. “Ένα μεγάλο...
16 Ιουλίου, 2022 - 11:49
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2022 - 16:08

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Κώστας Μπακογιάννης

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Κώστας Μπακογιάννης

Συνάντηση στο Φανάρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης. 

Με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για το θερμό καλωσόρισμα και την ξεχωριστή τιμή να έχει συνάντηση μαζί του επισημαίνοντας ότι οφείλουν να ενώσουν τις δυνάμεις και να θωρακίσουν τον άσβεστο φάρο της ορθοδοξίας.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για το θερμό καλωσόρισμα στο Φανάρι. Είναι πάντοτε ξεχωριστή τιμή η συνάντηση μαζί του. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να θωρακίσουμε τον άσβεστο φάρο της ορθοδοξίας”, έγραψε.

Ανακοίνωση σχετικά με τη συνάντηση εξέδωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε την Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, ο Εντιμ. Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων