07/09/2019 07/09/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά Σωτήριος μετά την Συνεδρία της Αγίας και Ιεράς Συνόδου στην Κωνσταντινούπολη, πήγε στην Ελλάδα και είχε διάφορες συνεργασίες. Τετάρτη βράδυ, 4 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και είχαν συνεργασία για περίπου μία ώρα. Την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 1:00 μ.μ., επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2019 - 11:14

Στον Πρωθυπουργό ο Αρχιεπ. Καναδά

Διαδώστε:
Στον Πρωθυπουργό ο Αρχιεπ. Καναδά

Ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά Σωτήριος μετά την Συνεδρία της Αγίας και Ιεράς Συνόδου στην Κωνσταντινούπολη, πήγε στην Ελλάδα και είχε διάφορες συνεργασίες.

Τετάρτη βράδυ, 4 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και είχαν συνεργασία για περίπου μία ώρα.

Την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 1:00 μ.μ., επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και συνεζήτησαν διάφορα ζητήματα. Παρούσα ήταν και η πρέσβης κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα στις 4 μ.μ., επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Α. Διαματάρη και συνεζήτησαν, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του, διάφορα θέματα για περίπου μιάμιση ώρα.

Μετά τις επαφές και τις συνεργασίες αυτές, ανεχώρησε για την ιδιαίτερή του πατρίδα όπου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων