20/11/2019 20/11/2019 Στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου της Κοινότητος Τζιβαλίου θα χοροστατήσει την Κυριακή ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος Αξιοσημείωτο είναι ότι η Θ. Λειτουργία θα τελεσθεί στην ουκρανική γλώσσα και θα εκκλησιασθεί η Ουκρανική Παροικία της Πόλης. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Πατριάρχης θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της γενοκτονίας του Μεγάλου Λιμού...
20 Νοεμβρίου, 2019 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2019 - 17:17

Στους Ουκρανούς της Πόλης ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στους Ουκρανούς της Πόλης ο Οικ. Πατριάρχης
Στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου της Κοινότητος Τζιβαλίου θα χοροστατήσει την Κυριακή ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Θ. Λειτουργία θα τελεσθεί στην ουκρανική γλώσσα και θα εκκλησιασθεί η Ουκρανική Παροικία της Πόλης.
Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Πατριάρχης θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της γενοκτονίας του Μεγάλου Λιμού της Ουκρανίας, του λεγομένου «Γολοντομόρ», επί τη 86η επετείω αυτού (1932-1933).
Με πληροφορίες: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων