11/04/2019 11/04/2019       Συγχαρητήριο Γράμμα προς τον πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μύρων για την εκλογή του ως Πρόεδρος του Συμβουλίου των Εκκλησιών της Γερμανίας απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος. Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός, καθώς πρόκειται για τον πρώτο Ορθόδοξο που εκλέγεται σε αυτό το αξίωμα στα 70 χρόνια του Συμβουλίου. Στο Πατριαρχικό Γράμμα ο...
11 Απριλίου, 2019 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2019 - 21:30

Συγχαρητήριο Γράμμα του Οικ. Πατριάρχη για την εκλογή του π. Κωνσταντίνου Μύρωνος

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο Γράμμα του Οικ. Πατριάρχη για την εκλογή του π. Κωνσταντίνου Μύρωνος
      Συγχαρητήριο Γράμμα προς τον πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μύρων για την εκλογή του ως Πρόεδρος του Συμβουλίου των Εκκλησιών της Γερμανίας απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος. Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός, καθώς πρόκειται για τον πρώτο Ορθόδοξο που εκλέγεται σε αυτό το αξίωμα στα 70 χρόνια του Συμβουλίου. Στο Πατριαρχικό Γράμμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος εκφράζει τα συγχαρητήριά του για την επάξια εκλογή όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και εκδηλώνει παράλληλα τη χαρά του για αυτό το γεγονός.
Επισυνάπτεται το Πατριαρχικό Γράμμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων