14/11/2023 14/11/2023 Υγεία και άνωθεν φωτισμό για την εκπλήρωση των νέων του υψηλών ευθυνών εύχεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο νέο Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, Καθηγητή Εμμανουήλ Καραγεωργούδη.  Ο Παναγιώτατος απέστειλε Συγχαρητήριο Γράμμα στον κ. Καραγεωργούδη με αφορμή την εκλογή του στη θέση του Κοσμήτορα τον οποίο και συγχαίρει θερμώς ευχόμενος να συνεχίσει το έργο...
14 Νοεμβρίου, 2023 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2023 - 12:45

Συγχαρητήριο Γράμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη προς το νέο Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο Γράμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη προς το νέο Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ

Υγεία και άνωθεν φωτισμό για την εκπλήρωση των νέων του υψηλών ευθυνών εύχεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο νέο Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, Καθηγητή Εμμανουήλ Καραγεωργούδη. 

Ο Παναγιώτατος απέστειλε Συγχαρητήριο Γράμμα στον κ. Καραγεωργούδη με αφορμή την εκλογή του στη θέση του Κοσμήτορα τον οποίο και συγχαίρει θερμώς ευχόμενος να συνεχίσει το έργο “επ’ αγαθώ της Εκκλησίας και της θεολογικής επιστήμης και εις περαιτέρω ενίσχυση των πνευματικών δεσμών της καθ’ υμάς Θεολογικής Σχολής μετά την Μητρός Εκκλησίας, τα προς ην αισθήματα αγάπης και σεβασμού υμών εκτιμώμεν δεόντως”.

Διαβάστε επίσης: Ο Καθηγητής Εμμανουήλ Καραγεωργούδης νέος Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων