19/01/2023 20/01/2023 Τα θερμά συλλυπητήριά του προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την εκδημία της αδέλφης του, αειμνήστου Ζαχαρώς Αναστασιάδου, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν. Επίσης, τις συλλυπητήριες ευχές τους εξέφρασαν προς τον Παναγιώτατο, με επιστολές τους, Προκαθήμενοι και Ιεράρχες Αυτοκέφαλων Εκκλησιών, πολιτικοί, και πλήθος άλλων προσώπων από όλο τον...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 0:20

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στον Οικουμενικό Πατριάρχη για την κοίμηση της αδελφής του

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στον Οικουμενικό Πατριάρχη για την κοίμηση της αδελφής του

Τα θερμά συλλυπητήριά του προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την εκδημία της αδέλφης του, αειμνήστου Ζαχαρώς Αναστασιάδου, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Επίσης, τις συλλυπητήριες ευχές τους εξέφρασαν προς τον Παναγιώτατο, με επιστολές τους, Προκαθήμενοι και Ιεράρχες Αυτοκέφαλων Εκκλησιών, πολιτικοί, και πλήθος άλλων προσώπων από όλο τον κόσμο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκοιμήθη η αδελφή του Οικουμενικού Πατριάρχη, Ζαχαρώ – Τρισάγιο στον Άγιο Γεώργιο (VIDEO/ΦΩΤΟ)

Τα συλλυπητήρια του Ρουμανίας Δανιήλ προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την απώλεια της αδελφής του

 

(Φωτογραφία αρχείου: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων