01/02/2023 01/02/2023 Τα θερμά συλλυπητήριά της προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την εκδημία της αδελφής του αειμνήστου Ζαχαρώς Αναστασιάδου, εξέφρασε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας τους. Συλλυπητήριες ευχές και από τον Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων Επίσης, τα θερμά συλλυπητήριά του προς τον Παναγιώτατο εξέφρασε...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 21:37

Συλλυπητήρια Σακελλαροπούλου στον Οικουμενικό Πατριάρχη για την κοίμηση της αδελφής του

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Σακελλαροπούλου στον Οικουμενικό Πατριάρχη για την κοίμηση της αδελφής του

Τα θερμά συλλυπητήριά της προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την εκδημία της αδελφής του αειμνήστου Ζαχαρώς Αναστασιάδου, εξέφρασε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας τους.

Συλλυπητήριες ευχές και από τον Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων

Επίσης, τα θερμά συλλυπητήριά του προς τον Παναγιώτατο εξέφρασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Masalyan, κατά την επίσκεψή του στο Φανάρι, για τον σκοπό αυτό, την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκοιμήθη η αδελφή του Οικουμενικού Πατριάρχη, Ζαχαρώ – Τρισάγιο στον Άγιο Γεώργιο (VIDEO/ΦΩΤΟ)

Στην Ίμβρο το ύστατο χαίρε στην αδελφή του Οικουμενικού Πατριάρχη, Ζαχαρώ (ΦΩΤΟ)

 

(Φωτογραφία Αρχείου: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων