06/02/2023 06/02/2023 Τη συμπαράστασή του εκφράζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος στα θύματα από τον καταστροφικό σεισμό στη Νοτιοανατολική Τουρκία. Σε επιστολές του προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν και τον Πατριάρχη Αντιοχείας Αντιοχείας κ. Ιωάννη Ι’ δηλώνει ότι είναι βαθύτατα συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο εκατοντάδων συνανθρώπων μας και τον τραυματισμό πολλών άλλων, εξαιτίας του...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:58

Συμπαράσταση Βαρθολομαίου σε Ερντογάν και Πατριάρχη Αντιοχείας για το σεισμό στη Νοτιοανατολική Τουρκία

Διαδώστε:
Συμπαράσταση Βαρθολομαίου σε Ερντογάν και Πατριάρχη Αντιοχείας για το σεισμό στη Νοτιοανατολική Τουρκία

Τη συμπαράστασή του εκφράζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος στα θύματα από τον καταστροφικό σεισμό στη Νοτιοανατολική Τουρκία.

Σε επιστολές του προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν και τον Πατριάρχη Αντιοχείας Αντιοχείας κ. Ιωάννη Ι’ δηλώνει ότι είναι βαθύτατα συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο εκατοντάδων συνανθρώπων μας και τον τραυματισμό πολλών άλλων, εξαιτίας του ισχυρού σεισμού στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο Παναγιώτατος εκφράζει την συμπαράστασή του προς τους πληγέντες καθώς επίσης τα θερμά συλλυπητήρια, την συμπάθεια και την συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, προσευχόμενος, όπως λέει χαρακτηριστικά στις επιστολές του ώστε ο πανάγαθος Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων, και να ενισχύει τις οικογένειες και τους οικείους τους στο βαρύτατο πένθος τους.

Επίσης, εύχεται ταχεία και πλήρη αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών, αλλά και άνωθεν ενίσχυση του έργου των σωστικών συνεργείων, όπως και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων που περιθάλπουν τους τραυματίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων