15/02/2019 15/02/2019 Σήμερα, Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου, η Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων Δημήτριο και μέλη τους Μητροπολίτες Γαλλίας Εμμανουήλ, Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο, Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιο, Μ.Αρχιδιάκονο Θεόδωρο και τον Άρχοντα Πρωτέκδικο Δημήτριο Μηλαθιανάκη είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα μέλη της Αντιπροσωπείας συζήτησαν με τον...
15 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2019 - 16:00

Συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα είχε η Αντιπροσωπεία του Φαναρίου

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα είχε η Αντιπροσωπεία του Φαναρίου

Σήμερα, Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου, η Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων Δημήτριο και μέλη τους Μητροπολίτες Γαλλίας Εμμανουήλ, Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο, Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιο, Μ.Αρχιδιάκονο Θεόδωρο και τον Άρχοντα Πρωτέκδικο Δημήτριο Μηλαθιανάκη είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα μέλη της Αντιπροσωπείας συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, τόσο για την αλλαγή του άρθρου 3 του Συντάγματος όσο και για το μισθολογικό ζήτημα των κληρικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων