20/02/2019 20/02/2019 Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, όπου συμμετέχει στο 6ο Συνέδριο Βουδαπέστης για θέματα μετανάστευσης. Ο κ. Βίτσας στο περιθώριο του Συνεδρίου επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι όπου παρακάθισε σε γεύμα στην πατριαρχική τράπεζα. Αναχωρώντας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο υπουργός δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ πως «είναι πολύ μεγάλη η...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2019 - 17:10

Συνάντηση με τον Δημ. Βίτσα είχε ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Δημ. Βίτσα είχε ο Οικ. Πατριάρχης

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, όπου συμμετέχει στο 6ο Συνέδριο Βουδαπέστης για θέματα μετανάστευσης.

Ο κ. Βίτσας στο περιθώριο του Συνεδρίου επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι όπου παρακάθισε σε γεύμα στην πατριαρχική τράπεζα.

Αναχωρώντας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο υπουργός δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ πως «είναι πολύ μεγάλη η χαρά που συναντήθηκα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και που συνομιλήσαμε, γιατί πάνω από όλα τα άλλα πρόκειται για ένα σοφό άνθρωπο που η γνώμη του πάντοτε βαραίνει όπως και η δραστηριότητα του».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων