11/03/2019 11/03/2019 Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την επίσκεψή του στο Φανάρι. O κ. Μεϊμαράκης ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του. Σε δήλωσή του ανέφερε: «Κάθε επίσκεψή μου στο Φανάρι και η εγκάρδια συζήτηση...
11 Μαρτίου, 2019 - 18:34

Συνάντηση με τον Βαγγ. Μεϊμαράκη είχε ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Βαγγ. Μεϊμαράκη είχε ο Οικ. Πατριάρχης

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την επίσκεψή του στο Φανάρι.

O κ. Μεϊμαράκης ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του.

Σε δήλωσή του ανέφερε:

«Κάθε επίσκεψή μου στο Φανάρι και η εγκάρδια συζήτηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη είναι αλησμόνητη εμπειρία. Οι ευχές και η ευλογία του Παναγιότατου είναι για όλους μας πηγή δύναμης και έμπνευσης».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων