21/09/2023 21/09/2023 Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας και Εξαρχία Ουγγαρίας πραγματοποιεί ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου. Μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο από τον Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας κ. Αρσένιο, ο Παναγιώτατος μετέβη στην Ιερά Μονή Pannonhalma, όπου έγινε δεκτός από τον ηγούμενο και την αδελφότητα. Στον πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μαθητών του Γυμνασίου...
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 9:18

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με μαθητές Γυμνασίου στην Ουγγαρία

Διαδώστε:
Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με μαθητές Γυμνασίου στην Ουγγαρία

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας και Εξαρχία Ουγγαρίας πραγματοποιεί ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο από τον Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας κ. Αρσένιο, ο Παναγιώτατος μετέβη στην Ιερά Μονή Pannonhalma, όπου έγινε δεκτός από τον ηγούμενο και την αδελφότητα.

Στον πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μαθητών του Γυμνασίου της Ιεράς Μονής Pannonhalma εν Ουγγαρία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Διαβάστε επίσης: Φωτορεπορτάζ από την άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ουγγαρία

Φωτογραφίες: Metropolis von Austria

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων