18/04/2024 18/04/2024 Συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, είχε σήμερα το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  Όπως αναφέρει η κ. Κεραμέως σε ανάρτησή της η συζήτηση αφορούσε το σημαντικό έργο του Πατριαρχείου με την ίδια να εκφράζει τη χαρά της για τη συνάντηση. “Είχα τη χαρά και την τιμή να συναντηθώ σήμερα με την Α.Θ.Π....
18 Απριλίου, 2024 - 14:34

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Διαδώστε:
Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, είχε σήμερα το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Όπως αναφέρει η κ. Κεραμέως σε ανάρτησή της η συζήτηση αφορούσε το σημαντικό έργο του Πατριαρχείου με την ίδια να εκφράζει τη χαρά της για τη συνάντηση.

“Είχα τη χαρά και την τιμή να συναντηθώ σήμερα με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και να συζητήσουμε για το εξαιρετικά σημαντικό έργο του Πατριαρχείου. Έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια και συνεχίζουμε με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο προς όφελος του ελληνισμού και της οικουμενικής αποστολής του Πατριαρχείου”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων