02/03/2021 02/03/2021 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας, μετέβη, την Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, στην Άγκυρα, όπου παρέστη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της χώρας, Εξοχ. Recep Tayyip Erdoğan, παρουσίασε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, αποτελουμένου από πολιτικούς, διπλωμάτες, εκπροσώπους των θρησκευτικών κοινοτήτων και μειονοτήτων, Ανώτατους...
02 Μαρτίου, 2021 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 20:45

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη-Ερντογάν στην Άγκυρα

Διαδώστε:
Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη-Ερντογάν στην Άγκυρα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας, μετέβη, την Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, στην Άγκυρα, όπου παρέστη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της χώρας, Εξοχ. Recep Tayyip Erdoğan, παρουσίασε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, αποτελουμένου από πολιτικούς, διπλωμάτες, εκπροσώπους των θρησκευτικών κοινοτήτων και μειονοτήτων, Ανώτατους Δικαστικούς, Ακαδημαϊκούς κ.ά.  σειρά πολιτικών μεταρρυθμίσεων υπό τον τίτλο “Πρόγραμμα Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα”.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως, ο Εξοχ. κ. Πρόεδρος χαιρέτισε θερμά τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τους άλλους παρισταμένους επί κεφαλής και εκπροσώπους των θρησκευτικών κοινοτήτων. Ειδικότερα στον Παναγιώτατο, με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του, του ευχήθηκε εγκαρδίως και του προσέφερε ένα συμβολικό δώρο.

Τον Παναγιώτατο, ο οποίος πρόκειται να επιστρέψει αυθημερόν στην Πόλη, συνόδευσε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιωακείμ, Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων