03/04/2024 03/04/2024 Κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης συναντήθηκε με την Α.Θ Παναγιότητα Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και έλαβε την ευχή του. “Η συζήτηση μαζί του ήταν, όπως πάντοτε, ουσιαστική και διαφωτιστική, καθώς μου δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθώ για το πολυεπίπεδο, οικουμενικό του έργο, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ευρωπαϊκές...
03 Απριλίου, 2024 - 14:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 14:56

Συνάντηση Βαγγέλη Μεϊμαράκη με Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Συνάντηση Βαγγέλη Μεϊμαράκη με Οικουμενικό Πατριάρχη

Κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης συναντήθηκε με την Α.Θ Παναγιότητα Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και έλαβε την ευχή του.

“Η συζήτηση μαζί του ήταν, όπως πάντοτε, ουσιαστική και διαφωτιστική, καθώς μου δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθώ για το πολυεπίπεδο, οικουμενικό του έργο, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και όσα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη πενταετία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο”, όπως γράφει στο προφίλ του στο Meta ο κ. Μεϊμαράκης .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων