15/02/2021 15/02/2021 O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση τους Σεβ. Συνοδικούς Μητροπολίτες Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάνου κ. Ανδρέα, Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσιο και Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο. Υπενθυμίζεται πως από την Τρίτη 16 έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 αναμένεται να συνεδριάσει στο Καθολικό της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή,...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2021 - 20:58

Συνοδικούς Μητροπολίτες δέχθηκε σε ακρόαση ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Συνοδικούς Μητροπολίτες δέχθηκε σε ακρόαση ο Οικ. Πατριάρχης

O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση τους Σεβ. Συνοδικούς Μητροπολίτες Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάνου κ. Ανδρέα, Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσιο και Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο.

Υπενθυμίζεται πως από την Τρίτη 16 έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 αναμένεται να συνεδριάσει στο Καθολικό της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό την προεδρία της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου, ο Παναγιώτατος δέχθηκε επίσης: 

– Τον Εντιμολ. Άρχοντα Δικαιοφύλακα κ. Πάρι Ασανάκη, Δικηγόρο και τ. Πρόεδρο του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών, με την σύζυγό του Μαρίνα.

– Τους Εντιμ. κ.κ. Zafer Sönmez , Διευθύνοντα Σύμβουλο του κρατικού οργανισμού “Turkey Wealth Fund”, και Gökay Otyam, Σύμβουλο της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, τους οποίους συνόδευε ο Εντιμ. κ. Στράτος Δολτσινιάδης, επιχειρηματίας, από την Πόλη.

Ακόμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

– Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν, κατά την κηδεία του εκλιπόντος Kadir Topbaş, πρώην Δημάρχου του Μητροπολιτικού Δήμου της Πόλεως, η οποία τελέστηκε την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021, από το Fatih Camii, παρουσία του Εξοχ. Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdoğan.

– Aπό τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, κατά τους γάμους του Εντιμ. κ. Νικολάου Ογρετμένογλου, με την Ευγεν. κ. Φιόνα Ντοκμετζή, οι οποίοι τελέστηκαν την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, στον Ι.Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου.

– Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Καισάριο Χρόνη, κατά την κηδεία της αειμνήστου Καλλιόπης Κ. Καπλάνογλου, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, από τον Ι.Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων