11/09/2021 11/09/2021 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, έθεσε τον θεμέλιο λίθο του Ι. Ναού των Τριών Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εντός του συγκροτήματος της Εξαρχίας Ουγγαρίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Βουδαπέστη. Στην τελετή παρέστησαν ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Εξοχ. κ....
11 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2021 - 16:32

Θεμέλιος λίθος απο τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε Ναό των Τριών Ιεραρχών στη Βουδαπέστη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Θεμέλιος λίθος απο τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε Ναό των Τριών Ιεραρχών στη Βουδαπέστη (ΦΩΤΟ)

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, έθεσε τον θεμέλιο λίθο του Ι. Ναού των Τριών Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εντός του συγκροτήματος της Εξαρχίας Ουγγαρίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Βουδαπέστη.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Εξοχ. κ. Dr. Zsolt Semjén, εκπρόσωποι των Αρχών της χώρας, ξένοι διπλωμάτες και άλλοι επίσημοι.

Στο μεταξύ, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας κ. János Áder, είχε το Σάββατο ο Παναγιώτατος, ο οποίος επισκέπτεται από την Παρασκευή την Ουγγαρία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτο: Ι. Μητρόπολη Αυστρίας

Ακολουθεί επίκαιρο φωτογραφικό στιγμιότυπο απο τη συνάντηση Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας κ. János Áder:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων