18/03/2020 18/03/2020 Έφτασε χθες, Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, στην Ίμβρο, ο νέος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος. Στο λιμάνι του νησιού τον υποδέχθηκαν: ο Σεβ. Μητροπολίτης Μοσχονησίων (από Ίμβρου και Τενέδου) κ. Κύριλλος, οι κληρικοί του νησιού, ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού & Μορφωτικού Συλλόγου ‘Ίμβρου, Ιωακείμ Καμπουρόπουλος, Ρωμιοί της Ίμβρου και μαθητές των Ελληνικών Σχολείων. Ο...
18 Μαρτίου, 2020 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 8:25

“Τη Υπερμάχω Στρατηγώ” στην Ίμβρο (βίντεο)

Διαδώστε:
“Τη Υπερμάχω Στρατηγώ” στην Ίμβρο (βίντεο)

Έφτασε χθες, Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, στην Ίμβρο, ο νέος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος.
Στο λιμάνι του νησιού τον υποδέχθηκαν: ο Σεβ. Μητροπολίτης Μοσχονησίων (από Ίμβρου και Τενέδου) κ. Κύριλλος, οι κληρικοί του νησιού, ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού & Μορφωτικού Συλλόγου ‘Ίμβρου, Ιωακείμ Καμπουρόπουλος, Ρωμιοί της Ίμβρου και μαθητές των Ελληνικών Σχολείων.


Ο νέος Μητροπολίτης Ίμβρου μετέβη και προσκύνησε αμέσως στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας, όπου εψάλη το “Τη υπερμάχω”, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Σε σύντομη προσλαλιά του μετέφερε τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου του Ιμβρίου και ζήτησε την συνδρομή όλων ώστε να συνεχιστεί το έργο της Μητροπόλεως στο νησί, με αγάπη και θέληση για το αύριο.
Υπενθυμίζεται ότι η αρχικώς ορισθείσα για τις 21 Μαρτίου ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου, μετατίθεται εν ευθέτω χρόνω λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Πηγή: Φως φαναρίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων