05/06/2020 05/06/2020 Την Καππαδοκία θα επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το διήμερο 20 – 21 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Μεγάλη Πρωτοσυγκελλία. Ο Παναγιώτατος έχει καθιερώσει το προσκύνημα αυτό τα τελευταία 20 χρόνια.  Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Ιουνίου θα χοροστατήσει στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Ανακού, ενώ την Κυριακή...
05 Ιουνίου, 2020 - 16:05

Την Καππαδοκία θα επισκεφθεί ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Την Καππαδοκία θα επισκεφθεί ο Οικ. Πατριάρχης

Την Καππαδοκία θα επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το διήμερο 20 – 21 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Μεγάλη Πρωτοσυγκελλία. Ο Παναγιώτατος έχει καθιερώσει το προσκύνημα αυτό τα τελευταία 20 χρόνια. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Ιουνίου θα χοροστατήσει στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Ανακού, ενώ την Κυριακή 21 Ιουνίου θα προστή της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στην κωμόπολη Ιντζέσου.

“Ευχαρίστως ανακοινούται ότι και εφέτος θα πραγματοποιηθή το καθιερωμένον Πατριαρχικόν προσκύνημα εις την Αγιοτόκον Καππαδοκίαν, το από εικοσαετίας και πλέον συνεχιζόμενον.
Ούτως, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος υπό Αρχιερέων εντεύθεν και εκ του εξωτερικού και μελών της Πατριαρχικής Αυλής, θα χοροστατήση κατά τον Εσπερινόν του Σαββάτου, 20ης Ιουνίου, και περί ώραν 6.00 μ.μ. εις τον Ιερόν Ναόν των Εισοδίων της Θεοτόκου Ανακού (Kaymaklı), την δε επομένην, Κυριακήν, θα προστή της Θείας Λειτουργίας εν τω Ιερώ Ναώ του Αγίου Ευσταθίου της κωμοπόλεως Ιντζέσου (İncesu), της οποίας ο Δήμαρχος προ τινος, δι’ απεσταλμένου αυτού εις Φανάριον, προσεκάλεσε τον Πατριάρχην να τιμήση διά της υψηλής επισκέψεώς Του τον Δήμον αυτού”, αναφέρει η ανακοίνωση. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων