23/03/2023 23/03/2023 Συναντήσεις με τους Πρέσβεις της Ελλάδας και της Τουρκίας στη Λιθουανία είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτατος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λιθουανία, επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς την Πρεσβεία της Τουρκικής Δημοκρατίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρέσβης κ. Görkem Barış Tantekin, και της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρέσβης κ. Γρηγόριος...
23 Μαρτίου, 2023 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2023 - 10:51

Τις Πρεσβείες Ελλάδας και Τουρκίας στη Λιθουανία επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Τις Πρεσβείες Ελλάδας και Τουρκίας στη Λιθουανία επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Συναντήσεις με τους Πρέσβεις της Ελλάδας και της Τουρκίας στη Λιθουανία είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτατος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λιθουανία, επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς την Πρεσβεία της Τουρκικής Δημοκρατίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρέσβης κ. Görkem Barış Tantekin, και της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρέσβης κ. Γρηγόριος Καραχάλιος, ο οποίος παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Παναγιωτάτου.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου/ Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων