28/05/2022 28/05/2022 Μια κανδήλα προσέφερε εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στην εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας στο παρεκκλήσιο της οποίας λειτούργησε σήμερα στην Ιερά Μονή Ιβήρων ως Ιερέας. “Για να καίει πάντοτε μπροστά στη σεπτή εικόνα της” ανέφερε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά υπέρ κατάπαυσης του πολέμου στην Ουκρανία, με...
28 Μαΐου, 2022 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 12:27

Το δώρο του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Παναγία Πορταΐτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Το δώρο του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Παναγία Πορταΐτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια κανδήλα προσέφερε εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στην εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας στο παρεκκλήσιο της οποίας λειτούργησε σήμερα στην Ιερά Μονή Ιβήρων ως Ιερέας.

“Για να καίει πάντοτε μπροστά στη σεπτή εικόνα της” ανέφερε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά υπέρ κατάπαυσης του πολέμου στην Ουκρανία, με τον Καθηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Ναθαναήλ να ευχαριστεί για το δώρο και την ευλογία να ιερουργήσει σήμερα στο παρεκκλήσιο ο Παναγιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων