29/03/2020 29/03/2020 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο συμμετέχει στην Ωρα της Γης 2020. Χθες το βράδυ, στις 20:30 και για μία ώρα, έσβησε ο εξωτερικός φωτισμός του Πατριαρχικού Οίκου και του Πατριαρχικού Ναού στο Φανάρι σε μία συμβολική κίνηση για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Υπενθυμίζεται ότι η Ώρα της Γης είναι...
29 Μαρτίου, 2020 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2020 - 18:15

Το Οικ. Πατριαρχείο συμμετείχε στην “‘Ωρα της γης”

Διαδώστε:
Το Οικ. Πατριαρχείο συμμετείχε στην “‘Ωρα της γης”

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο συμμετέχει στην Ωρα της Γης 2020. Χθες το βράδυ, στις 20:30 και για μία ώρα, έσβησε ο εξωτερικός φωτισμός του Πατριαρχικού Οίκου και του Πατριαρχικού Ναού στο Φανάρι σε μία συμβολική κίνηση για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.

Υπενθυμίζεται ότι η Ώρα της Γης είναι μία παγκόσμια δράση που διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) μία φορά το χρόνο με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Photo: Nikos Manginas / Ecumenical Patriarchate

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων