08/03/2020 09/03/2020 Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από την Πέμπτη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, όπου την Παρασκευή είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Τελέσθηκε σήμερα Πατριαρχικό Συλλείτουργο στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι αφού ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου αποδέχθηκε την πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και συλλειτούργησαν σήμερα Κυριακή...
08 Μαρτίου, 2020 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2020 - 14:36

Το Συλλείτουργο στο Φανάρι

Διαδώστε:
Το Συλλείτουργο στο Φανάρι

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από την Πέμπτη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, όπου την Παρασκευή είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Τελέσθηκε σήμερα Πατριαρχικό Συλλείτουργο στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι αφού ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου αποδέχθηκε την πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και συλλειτούργησαν σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Ακολούθησαν η προσφώνηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και η αντιφώνηση του Κύπρου Χρυσοστόμου, εν πνεύματι αγάπης και ενότητος.
Τέλος, έγινε η λιτάνευση των ιερών εικόνων υπό του Πατριάρχου, του Αρχιεπισκόπου Κύπρου και των Αρχιερέων που συλλειτούργησαν με τους Προκαθημένους.

Φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων