31/03/2024 31/03/2024 Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε το Β’ Σάββατο των Νηστειών, 30 Μαρτίου 2024, υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Πατρικίου Καλεώδη, αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, Διευθυντού του Συνοδικού Γραφείου Εκκλησιαστικής Τάξεως και Εθιμοτυπίας...
31 Μαρτίου, 2024 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2024 - 22:54

Τρισάγιο για τον μακαριστό Αρχιμανδρίτη Πατρίκιο Καλεώδη στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Αρχιμανδρίτη Πατρίκιο Καλεώδη στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε το Β’ Σάββατο των Νηστειών, 30 Μαρτίου 2024, υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Πατρικίου Καλεώδη, αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, Διευθυντού του Συνοδικού Γραφείου Εκκλησιαστικής Τάξεως και Εθιμοτυπίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εξ άλλου, την Σχολή επισκέφθηκε στη συνέχεια εκατονταμελής όμιλος Καθηγητών και μαθητών από το Γενικό Λύκειο Δράμας.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος, τις αίθουσες διδασκαλίας, το Μέγα Συνοδικό της Σχολής και την ιστορική Βιβλιοθήκη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκδημία Αρχιμανδρίτη Πατρικίου Καλεώδη – Τη Δευτέρα η Εξόδιος Ακολουθία

Μεσίστιες σημαίες στη Μητρόπολη Χίου για την εκδημία του Αρχιμανδρίτη Πατρικίου Καλεώδη

Η Εκκλησία της Αλβανίας για την εκδημία του Αρχιμανδρίτη Πατρικίου Καλεώδη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων