07/09/2018 07/09/2018 Από τον Ιανουάριο του 2019 αναμένεται να ξεκινήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Θεολογικής Ακαδημίας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας “ο Απόστολος Μάρκος”, που εγκαινιάστηκε στις αρχές του έτους στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Στην ακαδημία θα μπορούν να παρακολουθούν τα διαδικτυακά μαθήματα (μέσω email και socialmedia), φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν την...
07 Σεπτεμβρίου, 2018 - 9:49

Ακαδημία Αγίου Μάρκου: Κοιτίδα ελληνορθόδοξης εκπαίδευσης στη Ν.Αφρική

Διαδώστε:
Ακαδημία Αγίου Μάρκου: Κοιτίδα ελληνορθόδοξης εκπαίδευσης στη Ν.Αφρική

Από τον Ιανουάριο του 2019 αναμένεται να ξεκινήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Θεολογικής Ακαδημίας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας “ο Απόστολος Μάρκος”, που εγκαινιάστηκε στις αρχές του έτους στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Στην ακαδημία θα μπορούν να παρακολουθούν τα διαδικτυακά μαθήματα (μέσω email και socialmedia), φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν την Ορθόδοξη Θεολογία.
Θα διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα, με την επίβλεψη και εποπτεία έμπειρων Καθηγητών, Εκκλησιαστική Ιστορία, Δογματική, Ορθόδοξη Πνευματικότητα, Λειτουργική, Χριστιανική Ηθική, Ποιμαντική, Οικουμενική Κίνηση, με έμφαση στις μορφές σύγχρονης Θεολογίας (Αφρικανική Θεολογία, Θεολογία της απελευθέρωσης), μέσα στον Αφρικανικό χώρο και Ιεραποστολική.

Με το πέρας των τριετών σπουδών τους και την εκπόνηση της απαραίτητης Διδακτορικής διατριβής, θα λαμβάνουν αναγνωρισμένο δίπλωμα Ορθόδοξης Θεολογίας, από το Υπουργείο Παιδείας της Νοτίου Αφρικής, Τμήμα Ανώτερης και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων