01/10/2018 11/10/2018 Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο μπάσκετ που κατασκευάσθηκε με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμονος στον περιβάλλοντα χώρο του ορθοδόξου εκπαιδευτηρίου «Φως Εθνών» και του ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος» της Ι.Μητροπόλεως Μπραζαβίλ στην πόλη Dolisie. Το γήπεδο κατασκευάστηκε δαπάναις του εκλεκτού συνεργάτη κ.Serafin Bhalat, μέλους του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, Γενικού Διευθυντού του Αυτονόμου Λιμένος του...
01 Οκτωβρίου, 2018 - 7:19
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 13:49

Νέο γήπεδο στο ορθόδοξο ορφανοτροφείο στο Dolisie

Διαδώστε:
Νέο γήπεδο στο ορθόδοξο ορφανοτροφείο στο Dolisie

Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο μπάσκετ που κατασκευάσθηκε με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμονος στον περιβάλλοντα χώρο του ορθοδόξου εκπαιδευτηρίου «Φως Εθνών» και του ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος» της Ι.Μητροπόλεως Μπραζαβίλ στην πόλη Dolisie.

Το γήπεδο κατασκευάστηκε δαπάναις του εκλεκτού συνεργάτη κ.Serafin Bhalat, μέλους του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, Γενικού Διευθυντού του Αυτονόμου Λιμένος του Pointe-Noire.

Πλέον, οι μικροί μαθητές του σχολείου και τα παιδιά του ορφανοτροφείου θα μπορούν να αθλούνται με αξιοπρέπεια, ασκούμενοι στην άμιλλα, στην συνεργασία και στην ομαδικότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων